"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yasin Aktay: CHP-AKP koalisyonu halen tükenmemiş bir seçenektir

07 Ağustos 2015, Cuma 15:55
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Mecliste gazetecilerin sorularını cevapladı.

Koalisyon görüşmeleriyle ilgili Aktay, CHP-AKP koalisyonunun halen tükenmemiş bir seçenek olduğunu ifade etti. Pazartesi günü yapılacak Başbakan Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu arasında yapılacak görüşmeye kadar halen devam etmekte olan bir seçenek olduğunu dile getiren Aktay, bu seçenek tüketilmeden başka seçenekler üzerinde bir takım yorumlarda bulunmaya, ihtimal değerlendirmeleri yapmaya kendileri açısından şimdi gerek olmadığını kaydetti. Yetkili kurullarda yapılacak görüşmelerin bu konuda karar verici olacağını ifade etti. 

Başbakan Davutoğlu'nun CHP ile bir koalisyon isteyip istemediğini sorduğunda ne cevap verdiğinin sorulması üzerine de Aktay, "Bu konudaki görüşüm bana kalsın isterseniz." dedi. En güçlü ihtimalin koalisyon mu yoksa erken seçim mi gözüktüğünün sorulması üzerine ise Aktay, "Merkez Yürütme Kurulu üyesiyim. Dolayısıyla görüşlerimi demin ifade ettiğim çerçevede vermek zorundayım. Genel Başkanımız bu konuda nihai görüşünü ifade etmeden bu konuda birşey dememiz doğru olmaz. Her zaman partimizin alacağı kararın arkasında dimdik ve yek vücut olarak duracağız." şeklinde konuştu.

Etiketler: yasin aktay, akp, chp, koalisyon
Okunma Sayısı: 2236
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı