"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Öğrenci yemeklerine iki ayda ikinci zam

04 Eylül 2023, Pazartesi 18:00
İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ), öğrenci yemeklerine iki ayda ikinci zammını yaptı.

İTÜ, temmuzda öğrenci yemeklerine yüzde 100 zam yapmıştı. Öğle yemeği fiyatı beş liradan 10 liraya, akşam yemeği fiyatı 10 liradan 20 liraya çıkarılmıştı. Diken’de yer alan habere göre; öğle yemeğine bir zam daha geldi. Okulun internet sitesinde “güncellenen” verilerde öğle yemeği fiyatı 15 lira oldu. Böylelikle öğle yemeği fiyatı iki ayda üç katına çıktı.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 1213
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı