"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

BDDK, taksit sınırıyla ilgili çalışma yapıyor

12 Eylül 2015, Cumartesi 12:26
Başbakan Yardımcısı Yılmaz, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun kredi kartı taksit sınırlaması ile ilgili iç çalışma yaptığını belirtti.

Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kredi kartı taksit sınırlandırmasının gevşetilmesiyle ilgili Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) iç çalışma yaptığını belirterek, "Ancak bizim bir Finansal İstikrar Komitemiz var, bu konular komiteye gelir ve burada artı ve eksileri ile değerlendirilir. Şu anda bu konuda verilmiş bir kararımız yok" dedi.

"BDDK İÇ ÇALIŞMA YAPIYOR"

Cevdet Yılmaz, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) kredi kartına taksit ve kredilere vade sınırlamasının gevşetilmesi yönündeki çalışması hakkında soruyu yanıtlarken, bu konuda tüketim ile yatırım arasında denge hedeflediklerini söyledi. Makro politikaları bu çerçevede şekillendirdiklerini anlatan Yılmaz, "Bu konularla ilgili BDDK bir iç çalışma yapıyor. Ancak bizim bir Finansal İstikrar Komitemiz var, bu konular bu komiteye gelir ve burada artı ve eksileri ile değerlendirilir. Şu anda bu konuda verilmiş bir kararımız yok" diye konuştu.

 

 

AA

Okunma Sayısı: 1838
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı