"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Benzine zam geliyor

22 Şubat 2020, Cumartesi 16:23
Dolar kurundaki yükseliş, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıyacak. Akaryakıt sektörü yetkilileri, pazartesi gecesi benzine 16 kuruş zam yapılacağını belirtti.

Dolarda yaşanan yükselişin ardından benzine zam göründü. Sektör yetkililerinden alınan bilgiye göre, Pazartesi gecesi benzine 16 kuruşluk zam bekleniyor. Zammın pompa fiyatlarına yansıyacağı belirtildi. Benzinin aksine motorinde ise henüz zam beklentisi yok.

BENZİN İSTANBUL'DA 6,83 TL OLACAK

Zamla birlikte İstanbul'da bir litre kurşunsuz benzinin fiyatı 16 kuruş zam ile 6,67'den 6,83 TL'ye yükselecek.

Bu haftaya 6,04'ten başlayan dolar kuru, hafta içi en yüksek 6,12'yi gördü. Kur, haftayı ise 6,10 seviyesinden kapattı. Kurdaki bu yükseliş sonrası benzinde zam beklentisi oluştu.

Etiketler: benzin, zam
Okunma Sayısı: 1978
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı