"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Faturalar patladı

20 Ocak 2022, Perşembe 19:56
Elektrik ve doğalgaza gelen zamdan sonraki ilk faturalar bile el yakmaya başladı.

Faturalara itiraz etmek isteyenler, tüketici derneklerini yoğun bir şekilde ararken, elektrik zammının geri alınması için kampanya düzenlenecek.

Independent Türkçe’nin haberine göre, bütçeleri zorlayacak oranlardaki faturalar birçok insanın tepkisini çekiyor. Sadece evlerin değil işyerlerinin de yükünü daha ağırlaştıran bu faturaların maliyeti arttırması nedeniyle önümüzdeki süreçlerde diğer fiyatlara yansımaması imkânsız gibi. Tüketiciyi Koruma Derneği (TÜKODER) Başkanı Aziz Koçal, çok yoğun başvuru aldıklarını kaydederek, “İlk defa bu kadar çok sayıda insandan yardım çağrısı ve bilgi talebi aldım. Neredeyse telefonlar susmuyor. İnsanların canı bu sefer gerçekten yakıldı. Üstelik gelen faturaların bir bölümü henüz zammın açıklanmadığı Aralık ayına ait” dedi. Tüketici Birliği Federasyonu (TBF) Genel Başkanı Avukat Bülent Deniz de “Vatandaşlar asıl ağır faturalarla tamamen zamlı tarifeye göre düzenlenecek olan şubat ayında karşılaşacaklar” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1911
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Salih

    21.1.2022 14:45:48

    Dış güçler yapmıştır zamları. Aman ha Akp ye oy vermezseniz dış güçler gelir, görürsünüz o zaman gününüzü .Her iki kişiden biri Akp ye oy vermişti geçen seçimde. Şimdi herkes versin ki , dış güçler gelmesin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı