"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Köprü ve otoyol zammı belli oldu!

03 Ocak 2016, Pazar 10:55
En son 2012 yılında zamlanan “köprü ve otoyol” fiyatlarına 3 Ocak’tan itibaren geçerli olacak şekilde yüzde 16 zam yapıldı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; 2012’den beri Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprülerinde, araç boyutuna göre, 4.25 lira ile 32.25 lira arasında geçiş ücreti tarifesi uygulanıyordu. Otoyol gişelerinde ise 1. sınıf araçlar için geçiş ücreti 2.25 lira ile 15 lira arasında değişiyordu. Karayolları Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz 3 yıl boyunca düşük enflasyon nedeniyle köprü ve otoyol ücretlerine zam yapmamayı tercih etmişti.

Mevcut köprü geçiş ücretleri

Otomobil, motosiklet, kamyon, kamyonet ve minübüs 4.25 TL
Küçük otobüs, büyük otobüs, kamyon 5.50 TL
Otobüs ve treyler 10.25 TL
HGS geçişlerinde üzde 20 indirim uygulanıyor.

Okunma Sayısı: 1929
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı