"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Moody's, Türkiye'nin notunu yine düşürdü

25 Eylül 2018, Salı 18:53
Uluslararası Kredi Derecelendirme Kuruluşu Moody's, Türkiye'nin uzun vadeli yabancı para cinsinden banka mevduatları ile ilgili tavan notunu B1'den B2'ye indirdi.

Diğer tavanlar sabir kalırken kısa vadeli banka mevduatları tavanı ve yabancı para cinsi tahvil tavanı Ba2/NP ve yerel para cinsinden tahvil ve mevduatlar için ülke tavanları da Ba1'de tutuldu.

Kuruluştan yapılan açıklamada, söz konusu değişikliğin Türkiye'nin kredi notuna yönelik bir eylem olmadığı vurgulanırken ülke notu için de negatif bir etkisinin olmadığı kaydedildi.

Euronews Türkçe

Etiketler: Moody's, Türkiye, Ekonomi, kredi
Okunma Sayısı: 2229
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı