"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Personel servislerinin kaldırılmasına dava

24 Mayıs 2024, Cuma 17:05
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Hazine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, 13 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni duyurdu.

Tasarruf önlemlerinde yer alan “Toplu taşıma bölgelerinde personel servisleri kaldırılacak” kararı tartışmaya neden oldu. NTV’de yer alan habere göre; Memur-Sen, kararı yargıya taşındı. Resmi Gazete’de yayımlanan Kamuda Tasarruf Tedbirleri Genelgesi’nde yer alan personel servis hizmetlerinin sonlandırılmasına ilişkin olan kısmın iptali için Danıştay’a dava açtı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Kamuda, israfı ortadan kaldıracak düzenlemelere destek verdiğimizi belirtirken, defaatle her mecrada söylediğimiz gibi kamuda emekten ve alın terinden tasarruf edilmemesi gerektiğini de bir kez daha yineliyoruz” demişti.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1042
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı