"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Resmi Gazete'de yayınlandı: AB'den beyaz şeker ithalatında önemli gelişme

08 Nisan 2016, Cuma 11:56
Avrupa Birliği menşeli beyaz şeker ithalatında bu yıl gümrük vergisi uygulanmayacak.

Avrupa Birliği (AB) menşeli beyaz şeker ithalatında bu yıl gümrük vergisi uygulanmayacak.

Avrupa Birliği Menşeli Bazı Tarım Ürünleri İthalatında Tarife Kontenjanı Uygulanması Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Bakanlar Kurulu kararı, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.

Buna göre, AB menşeli beyaz şeker ithalatında gümrük vergisi bu yıl için sıfır olarak belirlendi.

Belgesiz İhracat Kredileri ile Vergi Resim ve Harç İstisnası Hakkında Kararda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Bakanlar Kurulu Kararı da Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karara göre, dünya genelinde yaşanan kriz nedeniyle 1 Ocak 2007-31 Aralık 2009 tarihleri arasında gemi inşa ve ihracının finansmanı amacıyla alınan ve henüz ihracat taahhüt hesabı kapatılmamış olan belgesiz ihracat kredilerine ilişkin ihracat taahhütleri, 31 Aralık 2016'ya kadar yapılacak ihracatla kapatılabilecek.

AA

Okunma Sayısı: 1919
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı