"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Temassızda limit 350 TL oldu

07 Mayıs 2021, Cuma 14:00
Bankalararası Kart Merkezi (BKM), daha önce 250 TL olan temassız kartların şifresiz işlem limitinin dün itibariyle 350 TL’ye yükseltildiğini açıkladı.

350 TL ve üzeri yapılan ödemeler ise şifre gerektirecek. Temassız kartlarda limit arttırıldı. Yurttaşlar, yaptıkları alışverişlerde ödemelerini 250 TL’ye kadar temassız kartlarıyla şifre kullanmadan yapabiliyordu. BKM, temassız ödeme işlemleri limitinin dün itibariyle 350 TL’ye yükseltildiğini duyurdu. Bu tutarın üzerinde yapılan ödemelerde ise şifre istenecek. Koronavirüs salgınında bulaşın yüksek olduğu noktalardan biri de temas. Nakit paranın elden ele geçerek virüs ve bakteri taşımada riski artırırken, yurttaşlara ödelemelerini mümkün oldukça temassız kartlar ile yapmaları hijyen açısından öneriliyor.

Ankara - anka

 

Okunma Sayısı: 1073
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı