"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

UNICERA 70 binle rekor kırdı

02 Mart 2015, Pazartesi 11:39
Sektörün yapı taşı UNICERA 27. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nın finalinde rekor ziyaretçi sayısına ulaştı.

Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği (TİMDER), Türkiye Seramik Federasyonu (TSF) iş birliği ve TÜYAP organizasyonu ile gerçekleşen fuar, 2015 yılında yerli ve yabancı ziyaretçi sayısında rekor bir rakama ulaştı. 70 bini aşkın kişinin ziyaret ettiği, Avrupa’nın ikinci büyük fuarı olan UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı dünya liderliğine doğru hızla büyüyor. UNICERA Fuarı'nda 300 bini aşan seramik, banyo ve mutfak ürünleri adeta göz kamaştırdı.

Altın kaplama su armatörlerinden, akıllı tuvaletlere, lavabodan özel tasarım jakuzilere varana kadar zengin ürün yelpazesi ile ziyaretçileri büyüledi.

100 bin metrekarelik bir alanda kurulan fuarın bu yıl banyosunu, mutfağını hatta evini yenilemek isteyen bayanlar tarafından geçen yıllara göre daha fazla rağbet gösterdiği belirtildi. Avrupa ülkeleri ağırlıklı olmak üzere Afrika, Amerika ve Rusya gibi dünyanın 120 ülkesinden katılımcı ve ziyaretçiler UNICERA’yı ziyaret etti. Açılışını Bülent Eczacıbaşı’nın yaptığı fuar için konuşma yapan TİMDER Başkanı Kemal Çelik "Amacına ulaşmış ve beklentilerin üzerinde bir memnuniyetin tüm katılımcılar tarafından söylenmesi bizi de son derece mutlu etmiştir. Önümüzdeki yıl Avrupa ikincisi olan fuarımızı daha iyi seviyelere getirmek, gerek katılımcı gerekse ziyaretçi sayılarını artırıp Türkiye ekonomisine ciddi katkılar sağlamak için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Fuarda açıklama yapan Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, “Seramikte çok büyük yol katettik. Fuarı gezdiğimde varılan gelişmeler karşısında şaşırdım. Muhteşem işler yapılmış. Bu dakikadan sonra Türkiye olarak dünya devi olmalıyız bunu da kısa zamanda elde edip hep beraber göreceğiz” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1846
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı