"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD, İran Merkez Bankası'na yaptırım uygulayacak

20 Eylül 2019, Cuma 19:05
ABD Başkanı Donald Trump, İran Merkez Bankası'nı yaptırım listesine aldıklarını duyurdu. Trump, bunu 'bir ülkeye uygulanan en yüksek yaptırım' olarak nitelendirdi.

ABD Başkanı Donald Trump, Avustralya Başbakanı Scott Morrison ile yapılan Oval Ofis toplantısı sırasında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Trump, burada İran Merkez Bankası'nı yaptırım listesine aldıklarını açıkladı ve bunu, 'bir ülkeye uygulanan en yüksek yaptırım' olarak nitelendirdi.

İran Merkez Bankası'na yaptırım kararı, Trump’ın Suudi Arabistan’daki iki petrol tesisine yapılan saldırıların ardından Hazine Departmanı'na İran’la ilgili yaptırımları artırma talimatını verdiğini söyledikten iki gün sonra geldi.

'ASKERİ SEÇENEKLER KONUSUNDA ABD HER ZAMAN HAZIRLIKLI'

Trump, yine İran'la ilgili yaptığı açıklamaların devamında ABD'nin, askeri seçenekler konusunda da her zaman hazırlıklı olduğunu söyledi.

Okunma Sayısı: 1269
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı