"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Abdullah Cömert davasında karar açıklandı

14 Mart 2016, Pazartesi 13:33
Hatay'daik Gezi Parkı protestoları sırasında başına isabet eden biber gazı kapsülüyle ölen Abdullah Cömert'in ölümüyle ilgili sanık polis A.K.'nin 25 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına Balıkesir 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi.

Hatay'daki Gezi Parkı odaklı eylemlerde Abdullah Cömert'in ölmesine ilişkin davada, sanık polis memuru Ahmet Kuş hakkında "kastın aşılması suretiyle adam öldürme" suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Balıkesir 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya Cömert'in annesi Hatice, babası Edip ve ağabeyi Zafer Cömert ile taraf avukatları katıldı.

Sanık Kuş, duruşmaya, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla katıldı.

Mahkeme heyeti, Ahmet Kuş'a, "kastın aşılması suretiyle adam öldürme" suçundan 13 yıl 4 ay hapis cezası verdi.

AA

Etiketler: abdullah cömert
Okunma Sayısı: 1199
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı