"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ahmet’in annesinin yurt dışı yasağı kalktı

22 Şubat 2020, Cumartesi 21:10
Anne Aytaç “Re’sen Adli Kontrol Kararının Kaldırılması Kararı”nı sosyal medyadan“Savcılıktan belgeyi aldım. Ahmedime gidiyorum” ifadesiyle paylaşmıştı.

Almanya’da kemik kanseri tedavisi gören 8 yaşındaki Ahmet Burhan Ataç’a eşlik etmek isteyen annesinin yurt dışı yasağı kalktı. Haberi, Ataç’ın tedavisi için başlatılan yardım kampanyasına öncülük eden yazar ve aktivist Natali Avazyan duyurdu. Pasaport almak için başvuru yapan anne Zekiye Ataç, Mersin mahkemesinin hakkında yeniden adli kontrol tedbiri uyguladığını ve yurt dışı yasağının devam ettiğini öğrenmişti. Zekiye Ataç’ın yurt dışı yasağına ilişkin adli kontrol tedbiri, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığının talebi üzerine daha önce geçici olarak kaldırılmıştı.

Böylelikle anne Zekiye Betül Ataç, Almanya’da 27 Şubat’ta başlayacak olan ikinci tedavi sürecine eşlik etmeyi umuyordu. Euronews Türkçe’nin haberine göre, hakkındaki yasağın kaldırıldığına dair haberi sosyal medya hesabından duyuran anne Zekiye Betül Aytaç “Re’sen Adli Kontrol Kararının Kaldırılması Kararı”nı bildiren belgenin fotoğrafını “Savcılıktan belgeyi aldım. Ahmedime gidiyorum” ifadesiyle paylaşmıştı.

Okunma Sayısı: 3686
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı