"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Şahin'den çarpıcı açıklama: Oyundu, tiyatroydu, saf saf alkışladık

05 Ağustos 2016, Cuma 14:42
Sinop’ta demokrasi nöbetine katılan eski bakanlardan AKP Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, "Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, dershaneler bir tiyatroydu. Biz de yıllardır saf saf inandık, izledik, bu tiyatroyu alkışladık" dedi.

15 Temmuz’da darbe girişiminin 21’inci gününde Sinoplular ’demokrasi nöbetinde’ yine meydana doldurdu. Sinop Valiliği önündeki kalabalığa hitap eden Ak Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, darbe girişimi başarılı olsaydı, TBMM’nin, siyasi partilerin kapatılmış olacağını ve Türkiye’nin 30 yıl geriye gideceğini söyledi. Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ve maalesef Türkiye bir iç savaşla karşı karşıya kalacaktı ki istedikleri şey de buydu. Türkiye’yi bir Suriye bir Irak haline getireceklerdi. Türkçe Olimpiyatları tamamen bir oyundu, dershaneler bir tiyatroydu. Yurt içindeki, yurtdışındaki oyunlar birer tiyatroydu ama aziz milletimiz, bu tiyatronun perdesini indirdi. Işıklarını söndürdü ve bu tiyatro şimdi kapandı. Ve artık Türkiye’de bu tiyatroyu oynatamayacaklar. Biz de yıllardır saf saf inandık, izledik, bu tiyatroyu alkışladık. Bu nedenle bizim tarihimizde bize çok ihanet edenler oldu ama böylesine şerefsizce bir ihanetle ilk defa karşılaşıyoruz."

DHA

Okunma Sayısı: 3967
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Reis

    7.8.2016 05:13:12

    "F. Gülen hakkında yanılan yanılana... “Beni de aldattı” diyen diyene... Fakat, ne hikmetse, en çok aldananların sesi daha fazla çıkıyor ve diğerlerine baskın geliyor. Peki, nezâketen de olsa, önce yanılmayanları dinlemek lâzım gelmez mi? Nerede..." Latif Salihoğlu :-)

  • mesut

    5.8.2016 18:20:48

    birileri de bizden bu saflara oy vermemizi istiyor.Hangi liyakatlerine dayanarak acaba?

  • sırmasac

    5.8.2016 15:24:56

    saflığın sınırı nedir? kandırılmak sorumluluğu ortadan kaldırır mı?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı