"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Altan kardeşler gözaltına alındı

10 Eylül 2016, Cumartesi 09:57
Gazeteci-yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan bu sabah gözaltına alındı.

Gazeteci-yazar Ahmet Altan ile kardeşi Prof. Dr. Mehmet Altan gözaltına alındı.

Altan kardeşlerin, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındığı öğrenildi.

Ahmet ve Mehmet Altan hakkında, "15 Temmuz darbe girişiminden bir gün önce sosyal paylaşım sitesi üzerinden canlı yayın yapan “Can Erzincan TV” adlı kanalda, darbe girişimi soruşturması kapsamında tutuklanan Nazlı Ilıcak ile katıldıkları programda, darbe çağrışımı yapan subliminal mesajlar verildiği" iddiası üzerine gözaltı kararı verildi.

AA

Okunma Sayısı: 3561
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Abdurrahman KOÇAK

    10.9.2016 15:43:54

    Bu insanların demokrat olduklarına şahidim...Keşke diğer yazarlarda bilim adamlarıda demokrat olsalardı...Altan kardeşlere geçmiş olsun inşaallah en kısa zamanda hürriyetlerine kavuşurlar...

  • Mahmut Tarıf

    10.9.2016 15:15:44

    Subluminal mesaj üzerinden tutuklama. Yakında kalbin birilerini sevmiyor, aklından falan şey geçiyor deyip tutuklamaya kalkarlarsa sürpriz sayılmasın. Artık ipin ucu kaçmış, akıl zıvanadan çıkmış, hukuk kelimesi ise söyleyinlerin aleyhinde suç delili olmuş.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı