"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara'da öğrencilere ve avukatlara operasyon: Çok sayıda gözaltı kararı var!

28 Kasım 2017, Salı 12:00
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının Gülen Hareketine yönelik soruşturması kapsamında 2009 Polis Koleji sınavında soruları önceden ele geçirdiği iddia edilen 75 şüpheli ve 5'i ByLock kullanıcısı 10 avukat hakkında gözaltı kararı verildi.

Başsavcılıktan yapılan açıklamaya göre, 2009 yılında yapılan Polis Koleji sınavında Gülen Hareketi üyelerinin yazılı sınav öncesinde sorulara erişerek sınav sorularını Gülen Hareketi üyelerine verdikleri iddiası üzerine 75 şüpheli öğrenci hakkında gözaltı kararı verildi.

Ankara merkezli 30 ilde gözaltı işlemlerinin devam ettiği ve 10 şüpheli öğrencinin gözaltına alındığı öğrenildi.

Avukatlar

Başsavcılığın Gülen Hareketi soruşturması kapsamında Gülen Hareketi ile irtibatlı olduğu tespit edilen 5'i şifreli haberleşme programı ByLock kullanıcısı 10 avukat hakkında da gözaltı kararı verildi.

Şüphelilerden 6'sı gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin, ifade işlemleri için Ankara Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü, diğer şüphelilerin gözaltı işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

AA

Okunma Sayısı: 6439
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı