"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AVM'ler niye dolu?

13 Mayıs 2024, Pazartesi 13:58
Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Kriz varsa AVM’ler, restoranlar, oteller, yollar neden dolu” çıkarımıyla ekonomik sorunları görmezden gelenlere cevap verdi.

Sabancı Üniversitesi Finans Kürsüsü Başkanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X (Twitter) hesabından Türkiye’de yaşanan ekonomik krizi algılamakta güçlük çekenlere yönelik dikkat çeken bir açıklama paylaştı.

Sosyal medya mesajına “Deliriyorum” diye başlayan Prof. Dr. Demirtaş, “Madem ekonomi kötü: Neden AVM’ler dolu, neden yollar dolu, neden oteller dolu” şeklinde sorular yöneltenlere cevap verdi. Türkiye’de mülteciler hariç 80 milyon kişinin yaşadığını anımsatan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, nüfusu kabaca şöyle sınıflandırdı: “10 milyonu zengin, 20 milyonu orta direk, 50 milyonu fakir.”

Gördüğün kalabalıklar aynı kişiler

AKP’nin zengini ultra zengin, fakiri daha fakir yaptığını, orta direği ise süpürdüğünü vurgulayan Prof. Dr. Demirtaş, AVM’lerin, restoranların, otellerin ve yolların dolu olma sebebini ise şöyle açıkladı: “Ultra zengin AVM’ye haftada bir gidiyorsa artık üç gitmeye, bir araba alıyorsa artık üç almaya, tatile bir hafta gidiyorsa artık üç hafta gitmeye, başladı… Gördüğün kalabalıklar aynı kişiler.”

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2306
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı