"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Avrupa'nın en büyük mülteci kampına kilit vuruldu

10 Temmuz 2019, Çarşamba 15:52
İtalya'da Sicilya Adası'nda bulunan Avrupa'nın en büyük mülteci kampı kapatıldı. Katanya kentinde bulunan yaklaşık 5 bin kişi kapasiteli Mineo kampının kapanışına katılan İçişleri Bakanı Matteo Salvini "Ne güzel bir gün" açıklamasında bulundu.

Kapanışın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan İtalya İçişleri Bakanı Matteo Salvini "Burası yeniden gerçek ekonomiye, yani tarım, ticaret ve iş olanakları için kullanılacak, mülteci ticareti için değil. Bu toprakları bir problemden kurtarmanın gururunu yaşıyorum" ifadesini kullandı.

Aynı zamanda aşırı sağcı Lega Partisi'nin lideri olan Matteo Salvini, 2017 yılında kampta bir gece geçirmiş ve iktidara gelmesi halinde kapatılacağının sözünü vermişti.

Euronews Türkçe

Etiketler: Avrupa, mülteci kampı
Okunma Sayısı: 1803
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı