"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli: İdlib ve çevresi Türkiye düşmanlarına zindan edilmeli

03 Şubat 2020, Pazartesi 14:08
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İdlib'deki saldırılara ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Akar Suriye sınırında

"Türkiye, bu saldırının cevabını misliyle vermiş durumda''

İdlib'de 4 askerimiz şehit oldu, 9 askerimiz yaralandı

Bahçeli, yaptığı açıklamada, "TSK'nın gözlem noktalarının güvenliği temin edilmeli, Esed saldırısından dolayı pişman edilmelidir." dedi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, "Siyasi ve diplomatik girişimlerimizin yanı sıra askeri caydırıcılığımız da sonuna kadar kullanılarak İdlib ve çevresi Türkiye düşmanlarına zindan edilmelidir. İdlib mutabakatını bozan veya ihlal eden tarafın Türkiye olmadığı meydandadır." ifadelerini kullandı.

AA

Okunma Sayısı: 824
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    3.2.2020 16:56:55

    Bu adam değilmi 28 ŞUBAT ZULMÜNDE tesettürlü kızlarımızın kapılardan içeri girmesini engelleten.Bu değilmi kendi vekili bayanın başını açtıran. SIRF SİYASİ İKBALİ için zalmlerle bir olup binlerce kız öğrenci,memuru okul ve işlerinden atılırken keyif çatan .Bunlara kaldı ise bu millet ve müslüman yandı gülüm keten helvam.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı