"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Basın kartları iptal edildi

30 Ekim 2016, Pazar 18:44
Türkiye medyasının en kıdemli isimlerinden gazeteci Hasan Cemal ile T24’ün kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın’ın sürekli basın kartları iptal edildi.

Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün resmî internet sitesinde yer verilen karar için herhangi bir bildirim yapılmadı, gerekçe belirtilmedi. Yaklaşık 3,5 ay önce ilân edilen olağanüstü hâl sürecinde aşamalı olarak yüzlerce basın kartlı iptal edildi.

Son olarak T24 yazarı ve Bağımsız Gazetecilik Platformu P24’ün kurucu başkanı Hasan Cemal ile T24 Genel Yayın Yönetmeni Doğan Akın’ın sürekli basın kartlarının iptal edildiği de ortaya çıktı.

Okunma Sayısı: 2875
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı