"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başkonsolosluk çalışanı 20 kişi ifade verdi

19 Ekim 2018, Cuma 20:30
Washington Post yazarı Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan, Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu'na girdikten sonra haber alınamamasıyla ilgili soruşturma kapsamında, Başkonsolosluk çalışanı 20 kişinin ifade verme işlemi tamamlandı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, Cemal Kaşıkçı'nın 2 Ekim'de gittiği ülkesinin İstanbul Başkonsolosluğu'nda kaybolmasıyla ilgili yürütülen soruşturma sürüyor.

Aralarında şoför, teknik bakım, muhasebe ve santral görevlilerinin de bulunduğu konsolosluk çalışanları, tanık sıfatıyla ifade vermek üzere Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na geldi.

Savcılık, toplam 20 kişinin ifadesini aldı. Soruşturma kapsamında, aralarında yabancı uyruklu şahısların da olduğu 25 kişinin daha ifadesine başvurulacağı öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Bürosu Savcılığı'nca yürütülen soruşturma çerçevesinde söz konusu kişilerin ifadelerinin birden fazla savcı tarafından alındığı belirtildi.

Almanya: İddialar şoke edici

Fransız medyası Veliaht Prens Selman'a odaklandı

'Bildiğimiz şeyler aşırı ciddi ve endişe verici'

Suudi Arabistan'a ziyaret planını askıya aldı

'Yapılanlar çok ağır, Riyad'a gitmeyeceğim'

'Tam gerçeğin ortaya çıkmasını bekliyorum'

AA

Okunma Sayısı: 1257
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı