"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Başörtüsü sorunu insan hakları ihlalidir

04 Mart 2013, Pazartesi
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, başörtüsü sorununu bir insan hakları ihlali olarak gördüklerini, sorunun çözümünü istediklerini bildirdi.
Başörtüsü sorunu bir insan hakları ihlâlidir
  
Türkiye Gençlik Konfederasyonu Genel Başkanı Ferudun Cevahiroğlu, başörtüsü sorununu bir insan hakları ihlâli olarak gördüklerini, sorunun çözümünü istediklerini bildirdi. Genel Başkan Ferudun Cevahiroğlu, başörtüsü sorunuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: “Başörtüsü sorunu artık sorun olmaktan çıkarılmalıdır. Başörtüsü sorunu bir insan hakları ihlalidir. Geçmiş yakın tarihimizde 28 Şubat sürecinde yaşananları hepimiz biliyoruz. Başörtüsü sorunu sebebiyle genç kızlarımız eğitim hayatlarından oldular. Bu sorun gençliğin en büyük sorunlarından birisidir. Türkiye Gençlik Konfederasyonu toplamda bir milyon genç üyesiyle bu sorunun çözümünü istemektedir.”
Okunma Sayısı: 2867
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • seyfeddin kamil

    4.3.2013 00:00:00

    hele şükür. dindarlar da başörtüsünün bir insan hakları meselesi olduğunu kabul ettiler. demek kafaları tahtaya vurdu. tebrikler.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı