"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bayraklı Şehir Hastanesi sorunlar yumağı

26 Ocak 2024, Cuma 23:28
2013 yılında temeli atılan, 30 ayda tamamlanacağı iddia edilen İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi, açılışının defalarca ertelenmesinden sonra ekim ayında faaliyete başladı.

Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde çalışmakta olan sağlık emekçilerinin görevlendirmeyle çalışmaya başladığı hastanede sorunların sonu gelmiyor. Açıldığında tıbbi malzemelerin olmadığı kliniklerle karşılaşan yurttaşların, hastaneye ulaşım ve ilaç temin etme konusunda da ciddi sorunlar yaşadığı öğrenildi. İzmir Şehir Hastanesi’nin civarında herhangi bir eczane bulunmazken, hastanenin dışında bulunan en yakın taksi durağı da polikliniklere yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunuyor. Hastalar, hasta yakınları ve hastane personeli büyük güçlük yaşarken, hat sayısının artırılması ve taksi durağı kurulması talebinde bulunuyorlar.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 10737
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı