"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bediüzzaman Kahramanmaraş'a misafir oluyor

17 Nisan 2015, Cuma 10:25
Bediüzzaman Haftası etkinlikleri kapsamında Risale-i Nur Enstitüsü ve Kahramanmaraş Yeni Asya Vakfı tarafından organize edilen 'Bir Tecdid Hareketi Olarak Risale-i Nur' konulu panel düzenlenecektir.

Yeni Asya Vakfı Kahramanmaraş İl Temsilciliği tarafından Bediüzzaman Haftası etkinlikleri kapsamında Risale-i Nur Enstitüsü ve Kahramanmaraş Yeni Asya Vakfı tarafından organize edilen Bir Tecdid Hareketi Olarak Risale-i Nur konulu panel düzenlenecek. Yapılan açıklamada "İnsanlığın sorunlarının gittikçe perçinleştiği asrımızda insanın mahiyeti ve yaratış gayesi gündeme alınarak sosyal hayattaki problemlere Risale-i Nur’dan çözümler sunulacak" denildi.

Prof. Dr. Nurettin Abut, Öğr. Gör. Halil Akgünler’in panelist olarak katılacağı programın moderatörlüğünü Prof. Dr. A. Hamdi Aydın yapacaktır.

Yazar- Şair Atilla Yılmaz’ın şiir dinletisi ile devam edecek olan program 19 Nisan 2015 Pazar günü saat 13.30’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek. 

Kahramanmaraş Yeni Asya Vakfı yaptığı açıklamada “Kur’an’ın tefsiri olan Risale-i Nur’dan Sünnet-i seniye yolunda giden bir yaşam çizgisini anlamak için siz değerli halkımızın bu panele katılımları bizlere onur verecektir.” denildi. Panel de bayanlar için de yer ayrıldı.

Yeni Asya Kahramanmaraş - Atilla Yılmaz - Mustafa Usta

Okunma Sayısı: 1739
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı