"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Böcek'te 4 kişi hakkında yakalama kararı

03 Kasım 2015, Salı 12:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma ofislerine dinleme cihazı konulmasına ilişkin, 11 kişi hakkında "terör örgütü üyeliği" suçundan açılan davanın 4 sanığı hakkında yakalama kararı çıkarıldı.

Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi, duruşmaya hazırlık tutanağını tamamladı. Davanın ilk celsesinin 23 Şubat 2016'da görülmesini kararlaştıran mahkeme, sanıklardan Enes Çiğci, Serhat Demir, Ali Özdoğan ve Hasan Akın hakkında yakalama kararı çıkarttı.

Başbakanlığı döneminde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çalışma ofislerine dinleme cihazı konulmasına ilişkin 13 kişi hakkında, "devletin güvenliğine ilişkin bilgileri temin etmek" ve "haberleşmenin gizliliğini ihlal"den davada daha önce 7 yıl 6'şar ay hapis cezasına çarptırılan sanıklar Sedat Zavar ve İlker Usta'nın duruşma günü hazır edilmesi için cezaevine müzekkere yazılmasına karar veren mahkeme, diğer sanıklar için ise çağrı kağıdı çıkartılmasını kararlaştırdı.

AA

Okunma Sayısı: 1416
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı