"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu zulmün bir an önce bitmesini istiyorum

06 Aralık 2017, Çarşamba 00:10
Bakırköy Kapalı Kadın Ceza ve İnfaz Kurumu’nda 281 gündür tutuklu bulunan arkadaşımız Nur Ener Kılınç ailesiyle haftalık görüşlerinden birini daha gerçekleştirildi.

Annesi, babası ve eşiyle görüşen Nur’un iyi olduğu ve herkesten duâ beklediği bilgisini aldık. Eşi Recep Kılınç, “Eşimin tutukluluğunda bugün 280. gün. Nur’u iyi gördüm. Kitap okumaya ve yürüyüş yapmaya devam ediyor. 1 Aralık’taki tutukluluk incelemesinden beklediğimiz tahliye kararı çıkmadı, dertlenmiyoruz, vekilimiz Allah, suçsuz olduğumuz elbet ortaya çıkacak, fakat bu mağduriyetimizin daha da geç kalmadan bir an önce sonlanmasını bekliyoruz” diyor. Nur’un selâmlarını ileten Kılınç Nur’un söylediklerini de şöyle aktardı; “Artık çok yoruldum, annemi bir kez daha camın ardından görmek çok zor. Bu zulmün bitmesini istiyorum. Duâlarınızı eksik etmeyin selâmlar.”

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 5977
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    6.12.2017 21:24:46

    Olmayan delillerin toplanamamasi ne zaman bitebilir? Bir hakimi düsünün ki fi tarihi gectikten sora gecen bu süre zarfinda delillerin oladigi icin toplanamadigi yokluk/ademiyet karinesiyle tesbit edilmis olup sanigin tahliyesine karar verilmistir dedikten sonra diplomasini cöpe atip pilini pirtisini toplayip dogru limon satmaya gitmesi lazim.

  • demir can

    6.12.2017 15:09:46

    karincayi incitmeyen insanlar terörst, hain oldu. ALLAH var hesabını soracak elbet

  • Özdemiroğlu

    6.12.2017 08:37:06

    C. Allah size kolaylık versin ve bir an önce hürriyet ve hukukunuzu nasip etsin bacım. Dua ve niyazlarımız sizinle. Korkma yalnız değilsin ve her güçlüğün ardından inşaallah size de kolaylık versin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı