"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Can Dündar'a saldırı girişimi

06 Mayıs 2016, Cuma 17:43
Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a adliye önünde silahlı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırgan gözaltına alındı. Can Dündar'ın sağlık durumu iyi.

İstanbul Adalet Sarayı'nda Can Dündar ve Erdem Gül'ün davasında karar için ara verilirken, kimliği henüz bilinmeyen bir kişi Can Dündar'a "Vatan haini" diye bağırarak üç el ateş etti. Kurşunlardan birisi NTV muhabirinin bacağını sıyırdı. 

Can Dündar bunun bir gözdağı olduğunu söyledi. 

Cumhuriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar'a adliye önünde silahlı saldırı girişimi düzenlendi. Saldırgan gözaltına alındı. Can Dündar'ın sağlık durumu iyi.

İstanbul Adalet Sarayı'nda Can Dündar ve Erdem Gül'ün davasında karar için ara verilirken, kimliği henüz bilinmeyen bir kişi Can Dündar'a "Vatan haini" diye bağırarak üç el ateş etti. Kurşunlardan birisi NTV muhabiri Yağız Şenkal'ın bacağını sıyırdı. Şenkal'ın da durumunun iyi olduğu öğrenilirken, aldığı yaranın tedavisi için hastaneye götürüldü.

Dündar, saldırı girişimi sonrası yaptığı kısa açıklamada, "İyiyim bende bir şey yok. Mahkeme ara vermişti. Çıktığımızda böyle bir saldırı gerçekleşti. Nedir bilmiyorum. Sadece silahını bana yönelttiğini gördüm" dedi. Ayrıca: "Kimin ateş ettiğini bilmiyorum ama kimin hedef gösterdiğini biliyorum" diye ekledi.

Saldırganın kimliği belli oldu: 1976 doğumlu Sivas nüfusuna kayıtlı Murat Şahin.

Okunma Sayısı: 2845
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı