"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Cezaevleri Nurlanıyor

27 Temmuz 2019, Cumartesi 20:48
Medrese-i Yusufiye kampanyamıza yoğun ilgi artarak devam ediyor.

Medrese-i Yusufiye Risalesi, Meyve Risalesi, Gençlik Rehberi, Haşir Risalesi, Hizmet Rehberi, Bediüzzaman Cevap Veriyor ve Yeni Asya’nın Manevî Mimarı Zübeyir Gündüzalp isimli eserlerden oluşan 7 kitaplık “Medrese-i Yusufiye” setleri talepte bulunanlara ulaştırılmak üzere yola çıktı. 

Cezaevlerinde ihtiyaç büyük

Mahkûm ve hükümlülerin istekleri doğrultusunda, cezaevlerinden gelen kitap talepleri karşılanmaya devam ediyor. 2 Temmuz 2019 tarihinde 79, 9 Temmuz 2019 68, 26 Temmuz 2019 tarihlerinde ise 50 koliden oluşan 3. parti kitap ve külliyatlar da cezaevlerine teslim edilmek üzere kargoya verildi. Birçok sayıda mahkûm ve tutuklu taleplerinin var olduğu da bildiriliyor. Risale-i Nur Külliyatları’nı teslim alan tutuklu ve mahkûmların teşekkürlerini sizlere iletiyor, Cenab-ı Hak yaptığınız ve yapacağınız yardımları dergâh-ı izzetinde kabul buyurmasını diliyoruz.

Kampanya destek hattımız: (0531) 609 65 56

İstanbul- Yeni Asya 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 7392
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı