"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çiftçiye haciz yeniden başlayacak

01 Aralık 2021, Çarşamba 19:30
Çiftçilerin, Tarım Kredi Kooperatifi ve Ziraat Bankası’na olan borçlarının erteleme süresi önceki gün sona erdi. Çiftçi Mehmet Ali Görel, “Ben ne yapayım şimdi? Satamıyorum. Dolar, euro yüksek diye herkes yatırım yapıyor. Hiç tarla, bahçe alan yok. Diğer türlü de bir ödeme şansım yok” dedi.

Çiftçilerin, Tarım Kredi Kooperatifi’ne olan borçlarının erteleme süresi önceki gün sona erdi. Bugüne kadar ertelenen borçlarını ödeyemeyen çiftçiler için haciz uygulaması yeniden başlayacak. Hem kuraklıktan zarar gören hem de kredi borçlarını ödeyemeyen çiftçiler ise bir sonraki hasada kadar nasıl geçineceklerinin hesabını yapıyor. Yüksek faizlerle aldığı borcunu ödeyemeyen, bu yüzden üretimden vazgeçen Denizlili çiftçi Mehmet Ali Görel, borçlarından dolayı satmak istediği bahçesini dövizin yükselmesi nedeniyle kimsenin almadığını söyledi. Çiftçi Görel, “Hiç tarla bahçe alan yok. Diğer türlü de bir ödeme şansım yok” dedi. 

Ankara - Denizli - anka

Okunma Sayısı: 663
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Kadir sahinoglu

    2.12.2021 11:06:40

    1. bu durum devam ederse aycicek yagi 200 TL olur… ciftciye köstek deyil destek olmak zorunda Devlet... AKP demiyorum cünku bu bir Devlet politikasi olmali.. 2. Cifcide artik anlamali…. her Kredinin Borc oldugunu HIBE DEYIL.....ve geri ödenmesi gerektigini...zirt birt bankalara kosuyorlar… krediyi bedava hibe saniyorlar..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı