"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

“Cumhurbaşkanı’nın yargılanma yolunu açar”

31 Mayıs 2017, Çarşamba 23:26
Yeni Şafak yazarı Kemal Öztürk, başkanlık sisteminin yeni bir seçim anlayışı getireceğini ve bunun sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yargılanma yolunun dahi açılabileceğini öne sürdü.

Yeni sistemde artık seçmen nezdinde ‘istikrar için oylar bölünmesin’ ve ‘koalisyon olmasın, bir partiye verelim’ tezlerinin tamamen ortadan kalkacağını savunan Öztürk, Cumhurbaşkanı’nın yargılanmasına kadar ‘gidebilecek bir tehlikeye’ dikkat çekti. Öztürk’ün yazısındaki ilgili bölümler şöyle: “Kimse millete rağmen, onun istemediği adaylarla artık sandığa gidemeyecek.” “Siyasete giden yol değişti artık. Hem de çok keskin bir virajla değiştiğini bir iki seçim sonra göreceğiz hepimiz. Öyle teşkilatlardaki ekiplerin, Ankara bağlantılarının istedikleri kişilerle kimse seçmenin karşısına çıkamaz. Çıkarsa millet başkasını tercih eder, parlamentoda çoğunluğu kaybeder. Bu da hükümetin çalışmalarını bloke eder, Cumhurbaşkanı’nın 

Etiketler: kemal öztürk
Okunma Sayısı: 4477
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    1.6.2017 05:35:40

    Anlat bana masalını amma inandırıcı olsun.Anlat bana hikayeni isterse yalan olsun.Ben bebe değilim ki sana kanayım,sen demogoji ile milleti aldatasın

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı