"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Dağlıca gazisinin babası: Sitemim var; oğlum beş kurşun yedi, kimse aramadı!

08 Eylül 2015, Salı 12:26
Hakkari Dağlıca'da, terör örgütü PKK'nın 22 kişilik özel askerî ekibe yaptığı bombalı saldırıda yaralanan altı askerden birisi olan Uzman Çavuş İsmail Ellik'in babası, hiçbir yetkilinin kendilerini aramamasına sitem etti.

Oğlunun yaralıyken kendilerini aradığını ve durumu hakkında bilgi verdiğini aktaran Ellik, aradan üç gün geçmesine rağmen kapılarını kimsenin çalmadığını kaydetti. Aslen Kars Sarıkamışlı olduklarını ancak İzmir'de yaşadıklarını söyleyen Ellik, oğlu sağ bacağından beş mermi yemesine rağmen hiçbir yetkilinin kendilerini aramamasına sitem etti.

'DİĞER ÇOCUKLARIM DA BU VATANA KURBAN OLSUN'

Sözlerinin propaganda olarak algılanmamasını isteyen İsmail Ellik,

“Benim herhangi bir şekilde devlete bir propagandam yok ama bir sitemim var. Benim çocuğum orada vuruldu, bir yetkili gelip söylemedi. Polis veya askerden gelip birisi bile demedi, senin çocuğun bu operasyonda vuruldu, geçmiş olsun durumu bu, herhangi bir şeyi yok. Yani sitem ediyoruz bu devlete, çocuklarımın geride kalanları da kurban olsun.

Çocuğum vurulduğu zaman beni aradı. Kendisi aradı, vurulduğunu söyledi. Ondan sonra telefon irtibatımız kesildi. Ondan sonra Van’da bulduk, kendi imkanlarımızla. Yusuf Bey var orada öğretim üyesi, onun vasıtasıyla bulduk. Konuştuk, şu anda durumu iyiymiş. Sağ bacağının beş yerinden yara almış. Durumu iyi. Yani devletimize bir sitemimiz var. Yani herhangi asker veya polise bir şeyimiz yok. Çocuklarımın öbürleri de bu vatana kurban olsun ama biri gelip diyebilirdi, senin çocuğun vuruldu veyahut yaralandı, geçmiş olsun diyebilirdi.“ şeklinde konuştu.

Oğlunun asıl birliğinin Bolu Komando Tugayı olduğunu ve 20 gün önce geçici olarak birliğiyle beraber Şemdinli’ye gittiğini aktaran Ellik, Van Devlet Hastanesi'nde tedavi altında olduğunu, üç ay önce de bir torununun doğduğunu belirterek, Miraç bebeği öpüp hasret giderdi.

Okunma Sayısı: 2979
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı