"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Emniyet binasına saldırıda kaymakamın koruması şehit oldu!

28 Ağustos 2015, Cuma 20:41
Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde PKK'lı teröristler Emniyet Amirliği binasına roketatarlarla saldırdı.

Saldırıda ilçe kaymakamının korumasının şehit düştüğü öğrenildi. Çatışmada 2 PKK'lı da ölü ele geçirildi. 

2 araçla Emniyet Amirliği binası önüne gelen PKK'lılar 3 roketatarlarla saldırdı. Saldırı sonrası binada yangın çıkarken, güvenliği sağlayan özel harekat ile PKK'lılar arasında da çatışma yaşandı. Çatışma yaklaşık yarım saat sürerken, ilçe giriş ve çıkışları da trafiğe kapatıldı. Çatışmanın ardından Skorksy ve kobra helikopterler de bölgeye sevk edildi. Helikopterler PKK'lıların kaçtığı bölgeyi yoğun bombardımana tuttu.

Okunma Sayısı: 2314
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı