"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’dan Kıbrıslı Türklere teşekkür

22 Temmuz 2016, Cuma 19:23
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan darbenin ilk saatlerinden itibaren gösterdiği demokrasi yanlısı kararlı tavır nedeniyle, KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’ya teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Ülke tarihimizin en alçak darbe teşebbüslerinden olan bu hain eylem, milletimizin, emniyet güçlerimizin, siyaset ve medya mensuplarımızın cesur duruşu yanında sizin gibi kara gün dostlarımızın desteğiyle boşa çıkarılmıştır. Şahsım ve tüm Türkiye adına, Zat-ı Âlileri’nin nezdinde Kıbrıslı kardeşlerime en derin selam ve muhabbetlerimi iletiyorum” dedi. 

“KIBRISLI KARDEŞLERİME ŞÜKRANLARIMI SUNARIM”

“Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bağımsızlığına yönelik 15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden, meşru hükümetten ve demokrasiden yana tavır koyan Kıbrıslı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” diyen Erdoğan mesajına şöyle devam etti: “Müzakere sürecinin en kısa zamanda adil, kalıcı ve kapsamlı bir çözüme ulaşması yönünde liderliğinizde Kıbrıs Türk tarafının sergilediği yapıcı ve kararlı çabaları destekliyoruz”.

20 TEMMUZ BARIŞ VE ÖZGÜRLÜK BAYRAMI KUTLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında ayrıca “Barış ve Özgürlük Bayramınızı tebrik ediyor, kurtuluş mücadelesinde canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, gazilerimizi şükran ve saygıyla yâd ediyorum. Ayrıca bu vesileyle Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bağımsızlığına yönelik 15 Temmuz darbe girişiminin ilk anlarından itibaren açık ve net bir şekilde milli iradeden, meşru hükümetten ve demokrasiden yana tavır koyan Kıbrıslı kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Okunma Sayısı: 1579
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı