"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Ezan yasağı' zulmüne tepkiler dinmiyor!

15 Mart 2017, Çarşamba 10:26
İsrail'in, ülkede ezanın belli saatlerde hoparlörle okunmasına yasak getiren kanun tasarısı, İstanbul'da protesto edildi.

Bilim, İrfan, Liyakat ve Gençlik Derneği (BİLGENÇ) üyesi bir grup, Levent'te İsrail'in İstanbul Başkonsolosluğu'nun bulunduğu iş merkezinin önünde toplandı.

"Kulağı ezana sağır olanın vicdanı kör olur" yazılı pankart taşıyan gruptakiler, tekbir getirdi.

Ezan ve Kur'an-ı Kerim okuyan grup, dua ettikten sonra buradan ayrıldı.

Konuyla ilgili içerikler:

Ezana uzanan İsrail eli

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/faruk-cakir/ezana-uzanan-israil-eli_426185

Ezan yasağı yasa tasarısını yırttılar: “Tükürün zalimlerin hayâsız yüzüne!”

Okumak için tıklayınız:

http://www.yeniasya.com.tr/dunya/ezan-yasagi-yasa-tasarisini-yirttilar-tukurun-zalimlerin-hayasiz-yuzune_425975

AA

Okunma Sayısı: 1916
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    15.3.2017 13:08:57

    İSRAİL neye cüret ederek EZAN-I MUHAMMEDİYEYİ YASAKLADI. İSRAİL baktı ki MAVİ MARMARA için üç kuruş verdi katliamdan,haksızlık-hukuksuzluktan kurtuldu.Baktıki YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ olan zatın sayesinde ülkesiyle karlı ticareti kat be kat arttı(2002 de ithalatımız 144 milyon dolar,ihracatımız ise 296 milyon dolar iken şimdi ise İHRACAT 1.650.MİLYAR.DOLAR,İTHALAT İSE 3.200 MİLYAR DOLAR)ee böyle koltuk çıkan,zalimlerini ABD nin ülkesine sokmaktan kurtaran kurtarıcınız varken ezanıda,namazıda yasaklar.MESCİD-İ AKSA nın an be an altını oyar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı