"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Filistin atkısı ile mitinge alınmadı

18 Şubat 2024, Pazar 18:30
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumartesi günü Rize’de düzenlediği mitinge boynundaki “Filistin atkısı” ile katılmak isteyen bir vatandaş miting meydanına alınmadı.

Vatandaş, Facebook sayfasından paylaştığı mesajda şöyle dedi:

“Az önce yaşadığım bi olayı sizinle paylaşmak istedim. Paylaşımı Allah beni görüyor şuuru ile yapıyorum. Gayet iyi niyetle Filistin atkımı takarak Reisin mitingine gittim. Arama noktasındaki polisler bu atkı ile giremeyeceğimi söylediler. Cebime koysam olmaz mı dedim, olmaz dediler. Ben içimden öyleyse New York’taki mitinge giderim diyerek geri döndüm. Böyle bir günde bu olayı paylaşsam yanlış anlaşılır mı acaba diyerek dönerken başka bir arama noktasında Ak Parti’nin mevcut il başkanı ‘Ben ev sahibiyim’ diyerek içeri girmek için dil kavgası yapıyordu. Ben de şahit olduğum bu iki şeyi paylaştım.”

Okunma Sayısı: 1741
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı