"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fuat Oktay’a BOP sorusu

18 Ekim 2019, Cuma 00:47
Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat OKTAY tarafından cevaplandırılması isteğiyle Meclis Başkanlığı’na Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) sordu.

Karaduman önergesinde Oktay’a şu soruları yöneltti:

“Amerika Birleşik Devletleri’nin BOP ve GOP projelerine Türkiye’nin “eş başkan” olarak dâhil olmasının yasal dayanağı nedir? Bu ’eş başkanlık’ görevi hangi uluslararası anlaşma ile Türkiye’ye verilmiştir? ABD ve Türkiye arasında BOP veya GOP için bir anlaşma söz konusu ise, ‘eş başkanlık’ görevi hâlihazırda sürdürülmekte midir? Eş başkanlık görevi verilirken, BOP ve GOP projelerinin tarafınıza açıklanan amaçları nelerdir? Türkiye’nin “eş başkanlık” görevi çerçevesinde yükümlülükleri nelerdir? ABD ve Türkiye arasında BOP veya GOP için bir anlaşma söz konusu ise, Türkiye, ’eş başkanlık’ görevi çerçevesinde bugüne kadar hangi faaliyetleri yürütmüştür?”

Ankara – Ahmet Terzi

Okunma Sayısı: 3737
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    18.10.2019 09:24:13

    CEVAP:Ihım,kıhım,eee,ııı,şeey,kem küm ama sizde çok soru soruyorsunuz.Hü-- küüüü meee te destek olsanız yaaaa.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı