"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Gazetecilik Seminerleri’ne katılanlara bileklik örüyor

09 Ağustos 2017, Çarşamba
Gazetemiz çalışanı Nur Ener Kılınç’ın tutukluluğu 162. gününe girdi.

Bu süreçte ailesiyle haftalık görüşler gerçekleştiren Nur, “Zaman geçtikçe yoruluyorum, yoruldukça Kur’ân’a sarılıyorum, secdeye kapanıyorum” diyor. Anne babası ve eşiyle haftalık görüşlerden birini daha gerçekleştiren Nur’un durumuyla ilgili bilgiler veren eşi Recep Kılınç aralarında geçen “Eşim Nur’u tutukluluk incelemesi kararı sonrasında gayet iyi ve güçlü gördüm. Kendisine; çok zorlandığını biliyorum, fakat biz birbirimizden güç alıyoruz ve moral bozmak yok” şeklindeki konuşmayı aktardı. Gazetemiz tarafından her yıl düzenlenen ‘Gazetecilik Seminerleri’nin bu yılkı programı 11 Eylül’de başlıyor. Nur, çıktığında yapılacak ilk seminere katılanlar için hediye bileklikler yaptığını söyleyerek, orada geçirdiği süreçte de gazetemizden ve mesleğinden kopmadığını bir kez daha göstermiş oldu. 

‘Adalet karşısında veremeyeceğim hesap yok’

Recep Kılınç’ın aktardığına göre Nur şunları söyledi; “Zaman geçtikçe yoruluyorum, yoruldukça Kur’ân’a sarılıyorum, secdeye kapanıyorum. Elbise ve eşyalarımı dolapta değil koğuşumuzda ki çıkış kapısının yakınında poşette tutuyorum, her an tahliye haberi gelecek diye hazır bekliyorum. Her gün sabah gün içerisinde okuma ezber gibi neler yapacağımın planını yapıyorum, gün planımı uygulamaya yetmiyor. ‘Adalet’ karşısında veremeyeceğim hesap yok, fakat gerçek “Adalet” ! karşısında. Kendini kurtarmak için bana iftira atanlar ve haksızlık yapanlar annemin gözlerindeki yaşların hesabını veremeyecekler. Gazete çalışanlarına, okurlarına duâ ediyor ve duâlarını bekliyorum. Selâmlar ...” 

 

 

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 2675
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mahmut

    9.8.2017 15:29:47

    Özledik seni adalet

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı