"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gazze sorusu engellendi

11 Mart 2024, Pazartesi 18:39
AKP ve Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum, Habertürk’te Mehmet Akif Ersoy’un sunduğu “özel” programa canlı yayın konuğu oldu.

Mehmet Akif Ersoy, “Güzel sorun ya. Çanak soru sorana sorusunu sordurtmam” dedikten sonra mikrofonu alan genç bir kadın “Başkanım şimdi seçimi kazandığınızda Filistin ve Gazze için ne gibi..” dedikten sonra stüdyodan “Bu olmaz, alabilir miyim mikrofonu ben” sesi duyuldu. Mehmet Akif Ersoy da bunun üzerine “Hemen verebilir misin mikrofonu lütfen” dedikten sonra genç kadının elindeki mikrofon başka birine verildi. Murat Kurum soruyu cevaplamadı. Tartışmalı yayının ardından sorusu yarıda kesilen kadın, Murat Kurum’la buluşturuldu. Sorusunu tamamlayan kadına Kurum yanıt cevap, o anlar ayrıca servis edildi. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1610
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    12.3.2024 12:27:48

    Bakın bunlar kiminle kolkola.Filistin'de masumalrı katledenelrle.Ülkede kiminle kolkolalar.28 ŞUBAT Zalimi parti başkanına AKP sıralrından hemde müslümanlardan aldıkları oylarla taşıdılar.Kiminle beraberler,ırkçılık yapan(aziz üstadımızın ifadesi değilmi'Halkçılar ve ırkçılara dikkatimizi çekip,tedbirli olalım diye nasihat eden,)bölücülükte,fitne-fesadda ve UYGUR dindaşıma soykırım yapan ÇİN komünist,faşist ve canisini savunan parti.

  • Hüseyin İlhan

    12.3.2024 12:25:08

    Bunlar ne ALLAH dan korkuyor ne de kuldan utanıyor.Bre senin boynunda maden faciası katli lekesşi var.Bre sende bu ülkenin depreme karşı tedbirlerini savsaklayarak yüzbinleri bulan can ın kanı,mevtin vesikası asılı.Elbette konuşturmayacaklar,elbette sorulardan rahatsız olup din ve duygu sömürüsüne sarılacaklar.Sarılacakalrı İSTİSMAR dan gayrı neyi var bunların.

  • S.topuz

    11.3.2024 23:42:33

    "Kişinin işidir ainesi, lafa bakılmaz." Gazze için çok havalı konuşmalar yapıldı, yapılmaktadırda. Fraunlaşmış Siyonistleri ve Deccalleri Katliamlardan ve tahribat ve kıyımlardan alakoyacak hiç bir faaliyyet olmadığı gibi, SIYASÎ , EKONOMIK ve Askerî ilişkiler tam GAZ devam etmektedir maalesef! ZULÜMLER ve Katliamlar ayyuka çıktı. Hiçbir şey yok gibi normal hayata devam etmek ne insanlığa yaraşır nede İslâmlığa! Yakında başımıza taş yağarsa hiç şaşmam doğrusu! Allah sonumuzu HAYIRLI eylesin, her türlü şerirlilerin şerrinden ve tabiî afetlerden muhafaza etsin. Filistinli, Gazzeli kardeşlerede en kısa zamanda kurtuluş ve bağımsızlık, refah ve Huzur nasip ve ihsan etsin inşaallah. Amiiin.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı