"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gerçekten mağdur olmuş binlerce insan var

10 Kasım 2019, Pazar 13:50
Gazeteci yazar Ertuğrul Özkök, KHK'lar ile 12 Eylül sonrası çıkarılan 1402 sayılı kanunu kıyasladı. Özkök, KHK'ların bir bölümü zaruriydi diye yazarken, "Bugün KHK’lar dolayısıyla gerçekten mağdur olmuş binlerce insan var" dedi.

Özkök'ün 9 Kasım 2019 tarihli yazısının "2 bin kişi 30 yıl konuşulduysa 107 bin kişi kaç yıl konuşulur" dediği bölümüş şöyle: "BÜLENT Arınç’ın sözlerinde tek arıza vardı. “KHK’lar bir felaketti...” Hayır hepsi felaket değildi. Tam aksine bir bölümü zaruriydi... Ama o cümleden sonra söyledikleri çok doğruydu.

Nitekim de o cümlesini düzeltti. Bugün KHK’lar dolayısıyla gerçekten mağdur olmuş binlerce insan var. Bakın bu ülke 12 Eylül’den sonra çıkan 1402 sayılı kanunla üniversiteden ihraç edilen insanları 30 yıl boyunca konuştu... Bu insanlar hep o dönemin üzerine bir kara leke gibi yapıştı.

15 Temmuz’dan sonra 107 bin insan KHK’larla işinden atıldı. Bazıları ile ilgili öyle hikâyeler dinliyorum ki gerçekten insanı ağlatıyor. O nedenle Bülent Arınç’a vurmak yerine haksızlıkları gidermeye çalışmak hepimizin görevi olmalı."

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 10574
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Müslüm

    11.11.2019 08:59:53

    Nerdesin ey adalet nerde... kulaklarını tıkayanlara, gözlerini kapayanlara, ahireti düşündükçe aciyorumm.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı