"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gültekin Uysal: Ürettiğiyle yurt dışına refah sağlayan bir Türkiye olmak istiyoruz

28 Mart 2019, Perşembe 18:43
Genel Başkan Gültekin Uysal, Bursa Karacabey’de bir konuşma yaptı

“Üretmeden tüketen, kazanmadan harcayan Türkiye değil, ürettiğiyle yurt dışına refah sağlayan bir Türkiye olmak istiyoruz”

Genel Başkan Gültekin Uysal, Bursa Karacabey’de bir konuşma yaptı.

Seçim çalışmaları nedeniyle Bursa’ya giden Genel Başkan, Karacabey Belediye Başkan Adayı Ergun Koç’un seçim ofisine giderek adayımıza destek istedi.

İlçe girişinde konvoyla karşılanan Genel Başkan Gültekin Uysal, Belediye Başkan Adayı Ergün Koç’u da yanına alarak halkı selamladı. Beraberinde İlçe Başkanı Zeki Gülan, partililer ve meclis üyesi adayları ile birlikte Karacabey’de esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Uysal, vatandaşın sıkıntılarını dinledi.

Sonrasında seçim ofisi yanında parti otobüsüne çıkarak bir konuşma gerçekleştiren Uysal, şunları ifade etti:

“Demokrat Parti olarak Kırat’ımızla birlikte milletimizin önünde makul çoğunluğun sesi olmak için gayret ediyoruz.

Bugün bu büyük ülkeyi tarihinde hiç yaşamadığı kadar meydan okumalarla karşı karşıya bırakanlar, meydanlarda çıkıp marifet diye ayıbını anlatırcasına, ülkemizin bir beka meselesiyle karşı karşıya kaldığını ifade ederek propaganda yapmaktadırlar.

Bugün, milletin aleyhine kanunlar çıkartılıp ağır ve adil olmayan vergiler konuluyor. Bu milletin vekilleri ne yapıyor derseniz, Ankara’da maskeli bir balo var. 17 yıldır iktidarda bildiklerini okuyanlar, son 1 yıl içerisinde 1 milyon 200 bin kişinin işsiz kaldığı bir Türkiye’ye hepimizi mahkûm ettiler.

Üretmeden tüketen, kazanmadan harcayan Türkiye değil, ürettiğiyle yurt dışına refah sağlayan bir Türkiye olmak istiyoruz.

Siyasetin meşru sınırlarının yeniden çizildiği, demokrasimizin zedelendiği bir seçim sürecine şahitlik ediyoruz. Her nerede olursa olsun ‘muhalefetin adayları kazanırsa görevden alırım’ gibi, mağdur edebiyatı yaparak gelenlerin mağrur bir şekilde millete dayatmalar yaptıklarına şahit oluyoruz.

‘Devleti yaşat ki insan yaşasın’ diyenlerin bugün “AK Parti’yi yaşat ki devlet yaşasın” noktasına gelmiş olmalarını büyük bir üzüntü içerisinde görüyoruz.

Bir kişinin şahsında tüm kuvvetlerin birleştirilip, keyfileştirildiği bir sitemde yüzde 13,5 gibi büyük bir işsizlik oranı gördük. Üretim durdu, uçuyoruz kaçıyoruz diye pazarlanan, yerli, milli diye milletimize propagandası yapılan sistemin ürettiği maliyetidir ülkemize.

Bizler Demokrat Parti olarak bir partiyi kazandıralım, diğerini kaybettirelim diye siyaset yapmıyoruz. Kendi adaylarımızla kendi inançlarımız doğrultusunda seçime giriyoruz.”

Etiketler: Demokrat Parti, Bursa
Okunma Sayısı: 1505
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı