"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hain saldırının faillerine ağırlaştırılmış müebbet istemi!

30 Kasım 2016, Çarşamba 11:24
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Merasim Sokak'ta 17 Şubat 2016'da düzenlenen ve 29 kişinin öldüğü bombalı terör saldırısıyla ilgili, aralarında PKK'nın sözde üst düzey yöneticilerinin de olduğu 68 kişi hakkında iddianame düzenleyerek mahkemeye gönderdi.

68 kişi hakkında 30'ar kez ağırlaştırılmış müebbet istemi

İddianamede adı geçen PKK'nın sözde üst düzey yöneticileri Zübeyir Aydar, Remzi Kartal, Cemil Bayık, Murat Karayılan, Fehman Hüseyin ile PYD'nin elebaşı Salih Müslim'in de arasında bulunduğu 68 kişi hakkında 30'ar kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. 

AA

Okunma Sayısı: 2020
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı