"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakan, DP’den özür diledi

11 Ocak 2021, Pazartesi 17:00
Hürriyet gazetesinin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan, Demokrat Parti’nin (DP) Millet İttifakı’ndan ayrıldığına yönelik kaleme aldığı köşe yazısı dolayısıyla özür diledi.

DP Genel Başkanı Uysal, ittifaktan ayrıldıklarına yönelik iddiaların Diyarbakır Anneleri’ni ziyaret dolayısıyla ortaya atıldığını söyledi. Hakan, dünkü köşe yazısında “Demokrat Parti’nin millet ittifakından ayrıldığını yazmıştım dün. Biraz da kesin bir dille… Ama ayrılmamışlar. Genel başkan Gültekin Uysal’ın açıklamalarını dinledim. ‘Millet ittifakındayız’ diyor. Düzeltir, büyük bir mahcubiyet içinde özür dilerim” dedi.

Okunma Sayısı: 1777
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı