"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hakkari'de 2 dernek mühürlendi

12 Kasım 2016, Cumartesi 13:02
İçişleri Bakanlığı'nın derneklerle ilgili açıklaması ardından Hakkari'de dün akşam saatlerinde kent merkeznide faaliyet yürüten Mezopotamyada Yakınlarını Kaybeden Ailelerle Yardımlaşma, Dayanışma-Kültür Derneği (Meya-Der) ve Cölemerg Öğrenci Derneği'nin (CÖDER) kapısına mühür vuruldu.

PKK/KCK ile bağlantılı oldukları iddiasıyla MEYA-DER ile CÖDER, dün akşam polis ekiplerinin düzenlediği operasyonla mühürlendi. Olağanüstü Hal kapsamındaki Kanun Hükmündeki Kararname ile kapıları mühürlenen her iki derneğin, faaliyetlerinin geçici olarak durdurulduğu belirtildi.

DHA

Etiketler: hakkari, dernek
Okunma Sayısı: 1327
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı