"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Haksız tutuklama AİHM’e taşındı

20 Eylül 2017, Çarşamba 16:00
Arkadaşımız Nur Ener Kılınç, 204 gündür tutuklu.

Çıkarıldığı iki duruşmada ve aylık tutukluluk değerlendirmelerinde tahliye edilmeyen Kılınç için ‘haksız tutuklama’ sebebiyle Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’ne başvurusu yapıldığı öğrenildi.

Gazete yasağı AYM’de

Bu arada, Nur’un tutuklu bulunduğu Bakırköy Kapalı Kadın Ceza ve İnfaz Kurumu’ndaki gazete yasağının kaldırılması için yapılan başvurulardan sonuç alınamaması dolayısıyla bu haksız uygulama Anayasa Mahkemesi’ne taşındı. Nur, avukatı aracılığıyla hukuksuz gazete yasağını AYM’ye götürdü.

Etiketler: nur ener
Okunma Sayısı: 7423
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ali Tam

    20.9.2017 11:11:12

    Yeni Asya Gazetesi Risale-i Nurlarin ölcülerine göre hizmet veriyor bu da Iman ve Islam düsmanlarini RAHATSIZ EDIYOR. Bundan dolayi basta Ingiliz Kemalizm saikiyle Türkiye ye devamli baskisini sürdürüyor ve hani Lozan'da Türkiye'nin taninmasina karsilik Kur'an ile Islam ile irtica kilifina uydurup mücadele edecektiniz diye hatirlatinca bizimkilerin etekleri tutusuyor MGK de kiminle mücadele ettiklerine bakmadan önüne gelene sen FGcisin damgasini vurup önce delilsiz hapse atiyorlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı