"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hasan Cemal: Bu karar özgürlüğe ve hukukun üstünlüğüne bir darbedir

27 Ekim 2015, Salı 12:04
Gazeteci Hasan Cemal, Koza İpek Grubu’na kayyum atanmasıyla ilgili Bugün ve Kanaltük televizyonları ile Bugün gazetesine destek ziyaretinde bulundu.

Demokrasi ve gazetecilik adına kara bir gün yaşandığını belirten Hasan Cemal, “Bugün alınmış olan bu karar özgürlüğe ve hukukun üstünlüğüne bir darbedir. Bu özgürlüğe biz sahip çıkacağız.” dedi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talebiyle Ankara 5. Sulh Ceza Hâkimi Yunus Süer tarafından Bugün gazetesi, Bugün TV, Kanaltürk TV ve Millet gazetesinin de içinde olduğu Koza İpek Holding ve bünyesindeki şirketlere kayyum atanmasına tepkiler sürüyor. Gazeteci ve yazar Hasan Cemal de, Bugün ve Kanaltürk televizyonlarını ve gazetelerini ziyaret etti. “Bugün alınmış olan bu karar özgürlüğe ve hukukun üstünlüğüne bir darbedir.” diyen Cemal, “Bu özgürlüğe biz sahip çıkacağız.” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 1351
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı