"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hastanelerde randevu yok

16 Ocak 2022, Pazar 23:26
Ankara Milletvekili Murat Emir, Sağlık Bakanlığı ve Saray, sağlık sistemini getirdikleri noktayla övüne dursunlar, vatandaş poliklinik ya da heyet raporu almak için bile randevu bulamadığını söyledi.

CHP’li Emir, “Merkezi Hasta Randevu Sistemi (MHRS), 15 günlük dilimler halinde randevular veriyor” ifadelerini kullandı. Kendi de randevu almayı denediğini aktaran Emir, “Biz heyet raporu almak için MHRS sistemine girdiğimizde İstanbul’da randevu alamadık. Yani İstanbul’da ihtiyacı olan vatandaşımız randevu almak istese alamayacak. Ankara’da giriş yaptığımızda ise, sadece GATA’da o da yine sadece askerler için randevu verebiliyor” diye konuştu. Cumhuriyet’te yer alan habere göre Türkiye’nin işsizlik sorunu içinde olduğunu vurgulayan Emir “Bin bir zorlukla iş bulmayı başarsanız ve işe girmek için de heyet raporuna ihtiyacınız olsa alamıyorsunuz, bekliyorsunuz. Rapor almak imkânsız hale gelmiş durumda” ifadelerini kullandı. Konuyu Meclis gündemine de taşıyarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın cevaplaması istemiyle önerge veren Emir, “Sağlık Bakanlığı bütün sıkıntılara kulaklarını tıkıyor” dedi.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1496
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Erdem MASTAR

    17.1.2022 09:04:38

    Elazigdan Antalya'ya geldim ayağımda bir kırık vardı Antalya araştırma hastanesi ne gittim aman rabbi adım atmak ne mümkün tikabasa çare değil dert yeri muayene olmadan geri döndüm

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı