"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hürriyet, İsmet Berkan'ın işine son verdi

25 Kasım 2016, Cuma 16:11
Hürriyet gazetesinde 6 yıldır köşe yazarlığı yapan İsmet Berkan'ın işine son verildi.

Hürriyet, köşe yazarı İsmet Berkan ile yollarını ayırdı. Kararı ilk olarak gazeteci Cem Küçük duyururken, Berkan da Hürriyet'te bu kararı kimin aldığını bilmediğini, Küçük'e sorulabileceğini söyledi.

İsmet Berkan'la ilgili iddiayı ilk olarak Küçük ortaya atıp, şunları yazdı: Aydın Doğan, İsmet Berkan'ı da kovmuş. Doğan'ın kendi şahsi tasarrufudur. Siyasi bir sebebi yok bu kovmanın.. 

Medyaradar'dan Alev Gürsoy Cimin'e konuşan Berkan, iddiayı doğrulayarak, "Evet Hürriyet'le yollarımızın ayrıldığı doğrudur. Bunun adına tam anlamıyla kovulma diyebilir miyiz bilmiyorum. Anlaşmalı bir şekilde saygılıca yol arkadaşlığımıza son verdik" dedi.

"Aydın Bey mi sizi gönderdi?" sorusunu, "Sayın Aydın Doğan'la görüşmeyeli belki de en az 3 yıl olmuştur. Bu kararı kim neden verdi inan ben de bilmiyorum" diye yanıtlayan Berkan, neden işten atıldığını bilmediğini de kaydetti.

"Yazılarınızla ilgili bir sıkıntı mı söz konusu oldu?" sorusuna Berkan şu cevabı verdi: "Bunu ben de bilmiyorum.Detayları da Cem Küçük'e sorarsınız. Madem her şeyi biliyor. Her şey daha çok yeni. İlerleyen günlerde öğreneceğim. Hürriyet'i seviyordum, gazeteme ve karara da saygım sonsuz.

Etiketler: ismet berkan
Okunma Sayısı: 1774
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı