"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İhale operasyonu şüphelileri adliyeye sevk edildi

23 Mart 2015, Pazartesi 10:00
Hayali şirketler üzerinden devleti zarara uğrattıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6’sı kadın 38 kişi, sağlık kontrolünden geçirilmelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyon kapsamında aralarında gümrük memurlarının da bulunduğu 6'sı kadın 38 kişi emniyette tamamlanan işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi.

Geniş güvenlik önlemleri altında 3 çevik kuvvet minibüsü ise hastaneye getirilen şüpheliler tek tek muayene edildi. Burada işlemleri tamamlanan 6'si kadın 38 şüpheli, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne götürüldü.

Okunma Sayısı: 1075
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı