"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İliç’teki maden sahasından çıkarılan Adnan Keklik defnedildi

20 Nisan 2024, Cumartesi 17:00
Erzincan’ın İliç ilçesindeki altın madeni sahasında 13 Şubat’ta meydana gelen heyelanın ardından toprak altından çıkarılan işçi Adnan Keklik’in (42) cenazesi toprağa verildi.

Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morgundan yakınlarınca alınan Keklik’in cenazesi, ilçedeki Yusuf Ziya Demir Camisi’ne getirildi. İl Müftüsü Muharrem Gül’ün kıldırdığı namaz sonrası Keklik’in cenazesi, ilçe mezarlığına götürüldü. Keklik’in cenazesi, gözyaşları arasında defnedildi.

Bakanlar ve cenazeye katılanlar, işçinin yakınlarını teskin etmeye çalıştı, başsağlığı diledi. İliç’te 13 Şubat’ta meydana gelen toprak kaymasında 9 kişi kaybolmuş ve 5 Nisan’da işçilerden Uğur Yıldız’ın cenazesine ulaşılmıştı. Bölgede arama çalışmalarını sürdüren ekipler, dün de Sabırlı Deresi bölgesinde işçilerden Adnan Keklik’in cenazesine ulaşmıştı.

 

AA

Okunma Sayısı: 1369
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Seyit Battal arslan

    21.4.2024 06:05:07

    Dağlar ! Ve insanlarin olmazsa olmazı hava suyun kaynağı dağlar Ve insanlarin can damarı kesmekten habersiz vicdandan yoksunlar Kendi cikarlarii uğruna tabiatı,kullanılmaz çabasında olanlar Selam ve dua

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı